Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Jo sóc Alfons de Victoria Pou, enginyer industrial molts anys d’experiència en el món de la seguretat industrial, especialment en seguretat de maquinària i en entorns d’atmosferes potencialment explosives (ATEX).

Vaig treballar anys en una multinacional dels nord-americana, i vaig viure a Brasil, Veneçuela i els Estats Units. Després vaig ser Cap de Seguretat de Productes a la Conselleria d’Indústria de la Generalitat de Catalunya i, actualment, exerceixo la meva activitat professional com a free-lance.

Aquest status em permet una absoluta independència respecte de tots els agents que actuen en aquest àmbit: organismes de control, proveïdors de components de seguretat, serveis de prevenció de riscos laborals… El meu únic condicionant i “cap” es vostè, el meu client, a qui sempre intento estalviar diners amb la meva assessoria. Un bon enginyer industrial ha d’estalviar diners al seu client, no ha de ser una despesa més, sempre dins l’escrupolós compliment de la legalitat i les normes de seguretat.

La micro enginyeria que s’esmentava al començament permet evitar oneroses estructures el cost de les quals caldria, al final, repercutir en el client; vostè és un dels que es beneficien d’aquest esquema.

Quan la càrrega de treball augmenta o no em considero un expert al 100 per 100 en el tema, tinc una àmplia xarxa de contactes habituals amb els quals li puc garantir el millor i més complet servei. Això sí, sempre dins els més elevats estàndards de qualitat. A la nostra organització no s’admeten les feines mal fetes. Ens apliquem el dit anglosaxó de que all it’s worth doing is worth doing well (tot el que val la pena fer val la pena fer-ho bé).

Treballem a qualsevol part del món.